top of page
Search

Hvor mye koster et førerkort?

Updated: Feb 17, 2020


Det er mange som lurer på hvor mye det koster å ta lappen i dag. Det er dessverre vanskelig å svare på, fordi ingen personer er like. Førerkortopplæringen er individuelt tilpasset, og derfor vil det variere svært mye fra person til person men her kommer noen tips som gjør at du kan spare masse penger og samtidig være en tryggere sjåfør når du står med et førerkort i handa.


Det vi begynner med første kjøretime er å kartlegge hvilket nivå du er på, for deretter å starte derfra. Dersom du har kjørt mye fra før, vil det naturligvis være mindre å ta tak i enn om du har øvelseskjørt masse før du kommer. Vi anbefaler imidlertid at du tar en kjøretime før du har øvelseskjørt veldig mye slik at vi kan gi noen nyttige tips i forhold til hvilke vaner du bør prøve å bygge og eventuelle uvaner du bør prøve å unngå. 


Etter hver kjøretime gir vi deg lekse. Dersom du er heldig å ha noen å øvelseskjøre med, og

faktisk øver på denne leksa til neste time vil det naturligvis være mye større progresjon enn om du ikke får gjort det. Vi anbefaler at du setter av tid til å øve på leksen i stedet for å bare kjøre for eksempel til trening eller butikken. Vi vet at det er lettere å bare kjøre dit man skal, men sannheten er at det ikke alltid er mest nyttig. Det  sier seg kanskje selv, men det er gjennom å øve på ting man ikke er god på at man blir bedre.


Les teori og få en god forståelse for hvordan ting fungerer. Det du ikke lærer deg i teorien, må vi bruke tid på i kjøretimene og det er tid vi kunne brukt på andre ting. 


Vil du komme i gang og du ikke har gjennomført trafikalt grunnkurs, gå hit: https://www.topptrafikkskole.no/kursbestilling


Hvis du har gjennomført trafikalt grunnkurs, kan du starte rett på kjøretimer her:Topp stemning!

994 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page