top of page
Search

Full åpning for MC-opplæring og trafikalt grunnkurs

Nå tilbyr vi komplett MC-opplæring igjen, alt fra trafikalt grunnkurs til oppkjøring hos Statens Vegvesen både for lett, mellomtung og tung MC.


Vi startet opp med MC-opplæring rett etter påske, men da hadde vi restriksjoner på at vi ikke kunne gjennomføre teoriundervisning. Derfor kunne ikke elever som manglet trafikalt grunnkurs eller MC-kurs (som er obligatorisk før man starter opplæring hos trafikkskole) begynne å kjøre.


Helt siden fredag 13. mars da Norge stengte, har vi hatt en dialog med Statens Vegvesen om å kunne gjennomføre trafikalt grunnkurs og MC-kurs på nett. Derfor er det ekstra gøy når vi nå har begynt å booke elever inn på vårt første nettbaserte trafikale grunnkurs. Våre elever og foreldre har etterlyst det, og noen syns det er rart at vi ikke har fått lov tidligere, men vi har trafikkopplæringsforskriften og læreplaner å forholde oss til som blant annet dikterer hvordan disse kursene skal gjennomføres.


Vår første nettbaserte trafikale grunnkurs går av stabelen onsdag 6. mai, og vil vare over tre kvelder.


Det er ikke gitt anledning til å gjennomføre de delene som heter "Trafikant i mørket" eller "Tiltak ved trafikkulykke". Disse delene gjennomføres med noen praktiske øvelser, og vil derfor være vanskelig å gjennomføre med de nåværende smittevernsreglene. Derfor vil tre kvelder på trafikalt grunnkurs hos oss gi rett til øvelseskjøring til og med 31. oktober 2020 i første omgang. Det vil si at man fint kan starte på opplæring, gjennomføre denne, kjøre opp, for deretter å gjennomføre disse delene ved en senere anledning.


Nå har vi gjennomført et MC-kurs på nett, og tilbakemeldingene var positive. Derfor fortsetter vi suksessen med å sette opp to MC-kurs til. Se topptrafikkskole.no/kursbestilling for å bestille. Kanskje er det nå du har tid til å realisere MC-drømmen?

619 views2 comments

Recent Posts

See All

Følgende rutiner vil gjelde i denne perioden: Prøven forhåndsbetales i Statens Vegvesens selvbetjeningsløsning. https://www.vegvesen.no/dinside/ Sensor møter kandidaten i kjøregården Det vil kun bli g